Friday, January 30, 2009

pelik dan penat

Penyakit aku dtg blik..tido takde la lewat sgt..kol 11.00 cam tu, tapi bgn pagi dlm 6.00 ngantuk glerr...macam tido kol 1@2 pg jer.! dah la tu..penat kemain. Mana taknye aku mimpi nak gi singapore ngan sorang mamat ni naik train, dah la tiket kena varified pakai ic guna sistem canggih..gler tak? nak naik train jek!!! pastu dah la minah kaunter tu lembap, dah la lembap masukkan no ic salah!! dah nyata lagi ber sport light yang muka minah dlm sistem tu bukan muka aku..ape lagi cek la no ic...ni dok tunggu sistem tu upload sampai abis...sengalnyer...buang mimpi aku jek!! sistem dia plak macam kura-kura..dia suh aku tunggu dulu dekat tmpt menuggu..tempat menunggu plak jauh dia macam hujung ke hujung padang bola..waghhhhh...then dia panggil kena gi kaunter balik..jalan LAGI..yang aku tak paham..last skali baru aku pasan...mamat bersama aku adalah boypren adik aku! weh...aku tak paham...!

Adik aku ( _i_a) : Mintak ampun ye...aku xde niat nak larikan pakwe ko...huhu`~~

4 comments:

Anonymous said...

aku taw dalam opis sorang je pegi singapore..ko mimpi pegi dgn kekasih gelap ko?
kekeles u ols..termimpi2..kalo rindu datang je la jumpe...hehe

ZEN

AnGah said...

pala utak ko..ko bace blik para last skali...

dLa IS THE NAME said...

ishhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...tu bakal tunang aku dowwwwwwwwwwww..jangan rampas2!!!

AnGah said...

ehehe...tak berniat..aku ade haji junid! wakakakkaak!!!

Post a Comment